L’exposició “Català, llengua d’Europa”, a Ripoll

3 de juliol de 2014

De l’1 al 20 de juliol, els visitants de les instal·lacions de la piscina municipal de Ripoll trobaran, al vestíbul, aquesta exposició cedida per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, que mostra la vitalitat del català en set àmbits temàtics: com a llengua d’Europa, de l’ensenyament, dels mitjans de comunicació, de la cultura, l’esport, el comerç i l’empresa, i també com a llengua d’ús en el món digital.

El fet de situar-la en aquest espai concret permetrà fer-la molt visible, atès que és un dels llocs més freqüentats per la població ripollesa durant l’estiu. Aquest equipament esportiu és obert de les 9 del matí a les 9 del vespre, cada dia de la setmana.

Més informació sobre la mostra
 

Compartiu-ho amb: