Ribes de Freser serà l’escenari de l’Enkomarca’t 2014

8 de juliol de 2014

El dissabte 12 de juliol, Ribes de Freser acollirà la cinquena edició de l’Enkomarca’t, la festa del jovent del Ripollès. Després de passar per Vallfogona de Ripollès, Campdevànol, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll, la festa es traslladarà ara a la capital de la Vall de Ribes i la intenció és que hi participin centenars de joves com en les edicions anteriors.

L’Enkomarca’t arrencarà a les 11 del matí amb una taula de regidors de Joventut al Casal de Cultura. A la mateixa hora començarà una gimcana rural a càrrec de les entitats Teatre d’Emergència i els Bombers, que constarà de proves que es desenvoluparan al passeig de la Margarideta i a la plaça del Mercat.

La festa continuarà a la tarda, a les 16:30h, amb un concurs de mascotes a la plaça del Mercat. Paral·lelament s’iniciarà el campionat de futbol sala al pavelló municipal. A les 19h hi haurà una cercavila amb els grallers de Ribes i, finalment, la festa es tancarà amb el sopar del jovent, al voltant de les 21h, i un concert, a partir de les 23h, amb els grups Rock a la Faixa i Layma i els dj Gerard Serrador, Álvaro i The MandM’s. Encara s’ha d’acabar de definir l’emplaçament d’aquests dos actes, en funció del temps que faci.

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès ha organitzat aquest Enkomarca’t amb l’Ajuntament de Ribes de Freser, amb el suport de la Direcció General de Joventut, i amb la implicació de joves i entitats del poble: la Comi de Ribes, els Bombers, els Gegants de Ribes, l’Associació del Concurs de Gossos d’atura, Teatre d’Emergècnia i la Ribatana Club de Futbol.

L’entrada a la majoria de les activitats serà gratuïta i es comptarà, un any més, amb un servei nocturn del Bus de les Festes perquè jovent de tota la comarca es pugui desplaçar fins a Ribes de Freser per gaudir del concert.

Per a més informació, inscripcions i horaris definitus: http://joventut.es.cat

Compartiu-ho amb: