Crida a la participar a la marató de donació de sang de Ripoll

9 de juliol de 2014

Aquest proper dissabte 12 de juliol hi haurà una nova marató de donants de sang de Ripoll amb l'objectiu d'arribar als 300 donants. Ahir se'n va fer la presentació a l'Ajuntament de Ripoll, per tal de fer una crida a la participació, a la qual se suma el Consell Comarcal del Ripollès. El seu president, Miquel Rovira, també va voler acompanyar els representants de l'Associació de Donans de Sang de Ripoll i al Banc de Sang i Teixits en aquesta presentació.

La donació d'aquest dissabte es farà una vegada més a la Sala Eudald Graells, de 10 a 14:30h i de 15:30 a 21h. Paral·lelament s'ha establert un programa d'activitats per atraure el màxim de públic possible. Durant el dia hi haurà un espai infantil a càrrec de Creu Roja de Ripoll, es donarà un refrigeri gentilesa de l'empresa Comercial CBG i, a les 18h, hi haurà una xocolatada per a tots els donants gràcies a la col·laboració d'Arrossades de la Tierta Rosa i el Casal de la Gent Gran de Ripoll. També hi haurà un marcador electrònic que anirà comptabilitzant el número de donants i música ambient.

Com que la crida també es fa especialment als donants del grup sanguini 0- per poder remuntar les reserves d'aquest grup sanguini i fer front a la necessitat que hi ha durant l'estiu, hi haurà la possibilitat de fer-se una fotografia amb les ulleres detectores fem 0-.

Recordem que la donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat. Cada 3 segons algú necessita sang a Catalunya. Coneixeu més motius per donar sang

Compartiu-ho amb: