Bona participació a l’Enkomarca’t 2014

17 de juliol de 2014

Ribes de Freser va acollir aquest dissabte la cinquena edició de la festa del jovent del Ripollès, l'Enkomarca't. El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès en fa una valoració molt positiva pel que fa a la participació i també a la implicació de la població i les entitats de Ribes de Freser. Com cada any, l'activitat amb més públic va ser el concert de la nit.

L’Enkomarca’t va començar a les 11 del matí amb una taula de regidors de Joventut al Casal de Cultura. Tot seguit, hi va haver una divertida gimcana rural a càrrec de les entitats Teatre d’Emergència i els Bombers, amb proves que es van disputar al passeig de la Margarideta i a la plaça del Mercat.

La festa del jovent d'enguany també va comptar amb un concurs de mascotes a la plaça del Mercat i, com sempre, amb activitats esportives, com un campionat de bàsquet i un de futbol sala, que va guanyar el conjunt bar Nervis. La festa es va tancar, un any més, amb un sopar popular i amb un concert amb els grups Rock a la Faixa i Layma i els dj Gerard Serrador, Álvaro i The MandM’s

  

Compartiu-ho amb: