El president del Consell amb el director general de Joventut al camp de treball de Sant Joan

22 de juliol de 2014

Aquest dimarts al matí, el director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig, i la directora dels serveis territorials a Girona, Anna Prior, han visitat el camp de treball de la riera de l'Arçamala, a Sant Joan de les Abadesses, organitzat per l'esplai Somnis. Es tracta d'una visita més que Joventut està fent als camps de treball que la Generalitat arreu del territori català. En el de Sant Joan enguany hi participen 24 joves, que aquest matí feien una acció de neteja de la llera del riu.

Els camps de treball són organitzats per entitats i associacions juvenils, amb el suport de la Direcció General de Joventut, combinen el lleure amb el servei a la comunitat (ajudant persones, protegint la naturarecuperant el patrimoni, etc.) i hi participen joves de 14 a 29 anys.

Reig i Prior han estat acompanyats per l'alcalde i el regidor de Joventut de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué i Jordi Caparrós respectivament, i pel president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira. Aquest últim ha destacat la importància d'acollir camps de treball com aquest a la comarca, sobretot perquè porta joves d'arreu a conèixer el nostre territori, i ha afegit que demanarà als alcaldes i alcaldesses del Ripollès que s'animin a acollir algun altre camp de treball en el seu municipi.

 

Compartiu-ho amb: