El president del Consell, amb els 25 anys d’agermanament entre Campdevànol i Valldemossa

Portada » Notícies » Noticies » El president del Consell, amb els 25 anys d’agermanament entre Campdevànol i Valldemossa

El president del Consell, amb els 25 anys d’agermanament entre Campdevànol i Valldemossa

Publicat el

El cap de setmana passat, el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, i l’alcalde de Campdevànol, Joan Manso, van visitar Valldemossa, a Mallorca, per commemorar els 25 anys d’agermanament dels dos municipis, celebració que Valldemossa va fer coincidir amb la seva festa major.

Els representants del Ripollès van participar en diversos actes de la festa, en el transcurs dels quals es va fer un intercanvi de banderes d’ambdues poblacions, van reunir-se amb els representants locals i van fer una visita a la Fundació Cultural Coll i Bardolet.