Molt bona acollida del Gaudeix de l’Estiu 2014

28 de juliol de 2014

Les activitats del Gaudeix de l'Estiu 2014 organitzades des del Servei Comarcal de Joventut amb col·laboració dels ajuntaments de Ripoll, Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser i Sant Joan de les Abadesses, han tingut una molt bona acollida entre els joves. Les activitats programades s'han pogut dur a terme amb participació de grups de nois i noies de totes les edats.

Les que han tingut una millor acollida han estat les sortides al parc aquàtic Illa Fantasia de Vilassar de Dalt, a la platja de l'Estartit, on els joves van practicar l'snorkel, i a Prada de Conflent, on els passats 24 i 25 de juliol es va fer una acampada i un intercanvi cultural amb joves d'allà.

 

 

 

 

Les activitats es del Gaudeix de l'Estiu es tancaran el proper 9 de setembre amb una sortida a Port Aventura.

Compartiu-ho amb: