Consell d’Alcaldes i Ple extraordinari per aprovar la moció de suport del món local al 9N

Portada » Notícies » Noticies » Consell d’Alcaldes i Ple extraordinari per aprovar la moció de suport del món local al 9N

Consell d’Alcaldes i Ple extraordinari per aprovar la moció de suport del món local al 9N

Publicat el

La comarca del Ripollès també aprovarà la moció de suport del món local a la convocatòria de consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre de 2014. Ho farà a través d’Un Consell d’Alcaldes i d’un Ple del Consell Comarcal del Ripollès extraordinaris, aquest dimecres 24 de setembre, a les 19.30h i a les 20h, respectivament. Unes sessions que arribaran després que la moció s’hagi aprovat als ajuntaments ripollesosConsulteu l'ordre del dia del Ple extraordinari.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page