Caminades per a l’Envelliment Actiu en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014

23 de setembre de 2014

Aquesta setmana, del 22 al 29 de setembre, se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura sota el lema "Fem el carrer més nostre", aconsellant noves formes de mobilitat cap a un transport més sostenible, segur i saludable, que s'allunyin del domini absolut del cotxe particular. 

Al Ripollès, diverses poblacions com Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Ribes de Freser o Vallfogona de Ripollès han programat activitats (consulteu-les als enllaços). I des del Consorci de Benestar Social del Ripollès han organitzat les caminades per a l'Envelliment Actiu 2014 que enguany es faran a 6 municipis.

Les caminades comencen avui, 23 de setembre, als municipis de Ripoll (10h) i Sant Joan de les Abadesses (10.30h), continuen dimecres 24 de setembre a Camprodon i Ribes de Freser (10h del matí), el dijous 25 de setembre a Campdevànol (10.30h) i finalitzen el divendres 26 a Vallfogona de Ripollès (10h). Destaca la implicació dels agents socials de cada municipi i la participació de les escoles en les caminades, que es convertiran en una trobada intergeneracional.

Foto caminada Camprodon 2012

Més informació:

Bloc de l'Envelliment Actiu al Ripollès

Apartat de mobilitat i transport públic (bus) del web del Consell

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014

Compartiu-ho amb: