Enquesta per conèixer l’estat de les estacions de tren del Ripollès

Portada » Notícies » Noticies » Enquesta per conèixer l’estat de les estacions de tren del Ripollès

Enquesta per conèixer l’estat de les estacions de tren del Ripollès

Publicat el

El grup "Perquè no ens fotin el tren", en defensa de la línia R3, vol conèixer l'estat de les estacions de la línia de la dels seus usuaris per tal traslladar-les al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat en una propera reunió . Volen conèixer les opinions dels usuaris de les estacions de Ripoll, Campdevànol, Ribes de Freser, Planoles i Toses. Per respondre l'enquesta (10 minuts de temps) cal clicar aquest enllaç. Més informació: pqnoensfotintren.wordpress.com/

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page