L’inici del curs polític i escolar, al ’19×19′ de setembre

Portada » Notícies » Noticies » L’inici del curs polític i escolar, al ’19×19′ de setembre

L’inici del curs polític i escolar, al ’19×19′ de setembre

Publicat el

Després d'una pausa durant el mes d'agost, avui, últim dilluns de mes, torna el programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès per Televisió del Ripollès. El 19×19 de setembre repassarà l'actualitat de l'ens comarcal de la del president, Miquel Rovira, amb temes com l'inici del curs polític marcat per la Diada i la V i la convocatòria de la consulta del 9 de novembre, el suport del món local a la consulta o l'inici del curs escolar amb la posada en marxa dels serveis de transport i menjador escolar. El programa s'emet a les 22.30h i es tornarà a repetir el dimarts a les 17.30h i el dissabte a les 17h.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page