Nova reunió del comitè d’enllaç de l’agermanament amb el Conflent

Publicat el

Comitè d'enllaç Conflent Ripollès 30set14

Ahir, 30 de setembre, va tenir lloc una segona trobada del comitè paritari d’enllaç de l’agermanament entre el Ripollès i el Conflent. La trobada va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal de la Cerdanya, a Puigcerdà, i va servir per fer un balanç de les accions fetes fins ara, com la participació ripollesa a les Diades del Conflent (juny) i un intercanvi de joves (juliol), i per preparar una propera trobada de càrrecs electes que tindrà lloc el proper 31 d’octubre a Prada.

En aquesta trobada hi participaran també tècnics de banda i banda de la frontera amb l’objectiu de fer un intercanvi sobre temes d’urbanisme, turisme i biomassa

Finalment, durant la reunió es van posar sobre la taula previsions de noves accions de cara al 2015 i es va parlar d’organitzar unes olimpíades esportives entre les dues comarques la primavera de 2016.

El comitè d’enllaç paritari, que es va trobar per primer cop el 10 de febrer de 2014 a Figueres, està format per tres membres polítics i dos de la societat civil de cada comarca. Són, per part del Ripollès: el president i els vicepresidents 2n i 4t del Consell, Miquel Rovira, Joan Manso i Josep Coma respectivament; Laura Vidal i Aleix Fàbregas. I per part del Conflent: les alcaldesses de Fontpedrosa i Vilafranca de Conflent, Arlette Bigorre i Huguette Teulière respectivament; l’alcalde de Pi, Gérard Rabat; Enric Balaguer i Michel Morera.