Nova reunió del comitè d’enllaç de l’agermanament amb el Conflent

1 d'octubre de 2014

Ahir, 30 de setembre, va tenir lloc una segona trobada del comitè paritari d’enllaç de l’agermanament entre el Ripollès i el Conflent. La trobada va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal de la Cerdanya, a Puigcerdà, i va servir per fer un balanç de les accions fetes fins ara, com la participació ripollesa a les Diades del Conflent (juny) i un intercanvi de joves (juliol), i per preparar una propera trobada de càrrecs electes que tindrà lloc el proper 31 d’octubre a Prada.

En aquesta trobada hi participaran també tècnics de banda i banda de la frontera amb l’objectiu de fer un intercanvi sobre temes d’urbanisme, turisme i biomassa

Finalment, durant la reunió es van posar sobre la taula previsions de noves accions de cara al 2015 i es va parlar d’organitzar unes olimpíades esportives entre les dues comarques la primavera de 2016.

El comitè d’enllaç paritari, que es va trobar per primer cop el 10 de febrer de 2014 a Figueres, està format per tres membres polítics i dos de la societat civil de cada comarca. Són, per part del Ripollès: el president i els vicepresidents 2n i 4t del Consell, Miquel Rovira, Joan Manso i Josep Coma respectivament; Laura Vidal i Aleix Fàbregas. I per part del Conflent: les alcaldesses de Fontpedrosa i Vilafranca de Conflent, Arlette Bigorre i Huguette Teulière respectivament; l’alcalde de Pi, Gérard Rabat; Enric Balaguer i Michel Morera.

Compartiu-ho amb: