El Consell i l’Ajuntament de Ripoll a l’acte de l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2014

7 d'octubre de 2014

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Ripoll, Ramon Santanach, van ser aquest diumenge passat a Gandesa per representar la comarca i la seva capital a l'acte de l'elecció de la Pubilla i l'Hereu de Catalunya 2014, on va participar la pubilla de Ripoll 2013, Laia Motos. També va acompanyar la comitiva ripollesa l'actual pubilla de Ripoll, Núria Martín i el president del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT), Marc Santanach.

La jove Marina Carreras, del Pont de Vilomara i Rocafort, va ser proclamada Pubilla de Catalunya 2014, i Robert Monzonís, de Cubelles, Hereu de Catalunya 2014. Van ser escollits d'entre 42 pubilles i 29 hereus participants, provinents de 19 comarques catalanes. També es van escollir els representants de cada demarcació.

Rovira i Santanach van aprofitar l'acte, organitzat per Foment de les Tradicions Catalanes, per fer una trobada amb l'alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz.

Compartiu-ho amb: