Inauguració de l’Oficina Jove del Ripollès

9 d'octubre de 2014

El divendres 17 d'octubre de 2014, el Consell Comarcal del Ripollès i la Direcció General de Joventut, en col·laboració amb l'Ajuntament de Ripoll, inauguraran el servei de l’Oficina Jove del Ripollès, a partir de les 6 de la tarda, a la plaça de La Lira de Ripoll.

L’Oficina Jove comptarà amb una persona que la dinamitzarà i englobarà també tot l’equip tècnic de l’actual Servei Comarcal de Joventut del Ripollès (5 tècniques de joventut: comarcal, de Ripoll, de Sant Joan de els Abadesses, de la Vall del Ter i de la Vall del Freser). com a objectiu ser un punt d’informació i atenció juvenil, de detecció de les necessitats dels joves i de promoció del procés d’emancipació a partir dels eixos de salut, mobilitat, participació, cultura i instal•lacions juvenils, formació i educació, ocupació i treball i habittage, i amb tots els agents educatius i socials del territori, és a dir, creant xarxa.

El punt d’atenció de l’Oficina Jove del Ripollès s’ubicarà al casal de joves El Galliner de Ripoll (C/ de les Vinyes, 6), equipament de l’Ajuntament de Ripoll, amb els següents horaris: dimecres i dissabte al matí, de 9.30-13.30h, i dimarts, dimecres, dijous i divendres a les tardes, de 16 a 20h.

Com que es tracta d’una Oficina d’àmbit comarcal, la inauguració també vol tenir aquest caràcter. Per això es comptarà amb la participació d’entitats de diferents municipis. L’ordre del dia serà el següent:

• A les 18 h, a la plaça de la Lira, concentració d’entitats juvenils, grallers, etc. del Ripollès per realitzar la cercavila.
• A les 18.15 h, inici de la cercavila pels diversos carrers de Ripoll.
• A les 19 h, a l’Oficina Jove del Ripollès, parlaments a càrrec del president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira; el director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig i l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell.
• A les 19.30 h, a l’Oficina Jove del Ripollès, piscolabis i portes obertes.
• A les 20 h, els Diables de Ripoll ens donaran una sorpresa


 

Compartiu-ho amb: