Nou cicle de cinema infantil en català a Ripoll (octubre-novembre)

15 d'octubre de 2014

El proper dissabte 18 d'octubre, la pel·lícula "Com ensinistrar un drac 2" donarà el tret de sortida al nou Cicle de Cinema Infantil en Català de Ripoll, organitzat una vegada més pel Servei Comarcal de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, l'Ajuntament de Ripoll i el Circit Urgellenc, amb la col·laboració dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona.

El cicle comptarà amb cinc pel·lícules, que es projectaran durant cinc dissabtes d'octubre i novembre a les 18.15h, amb un preu de 4,50 euros. Els altres films seran "L'Abella Maia: la pel·lícula" (1 de novembre), "Operació Cacauet. Un pla deliciós!" (15 de novembre), "Avions 2: equip de rescat" (22 de novembre) i "Campanetes, fades i pirates" (29 de novembre).

Compartiu-ho amb: