Taula de joves del projecte ODISSEU

21 d'octubre de 2014

Després d'estudiar és possible tornar i treballar al Ripollès? Aquest és el plantejament de la taula rodona de joves que tindrà lloc el divendres 24 d'octubre, a les 7 de la tarda, al casal de joves El Galliner de Ripoll, nova seu de l'Oficina Jove del Ripollès.

Es tracta d'una activitat emmarcada en el projecte ODISSEU de retorn i inserció laboral dels joves al medi rural, en el qual participen l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Consell Comarcal del Ripollès, a través de l'Oficina Jove del Ripollès (Servei Comarcal de Joventut).

Serà una taula rodona, d'entrada gratuïta, formada per una desena de joves ripollesos de perfils diversos on es debatrà la possibilitat de tornar a treballar al Ripollès un cop finalitzats els estudis superiors.

Compartiu-ho amb: