El cicle de contes infantils del 1714 finalitza a Molló

19 de novembre de 2014

Molló acollirà aquest cap de setmana l’última representació del Cicle de conta contes del Tricentenari dels Fets de 1714 al Ripollès. Serà en motiu de la festa major del municipi, diumenge 23 de novembe, a les 11 del matí, a la sala de ball.

S’hi representarà l’activitat “Avi, què va passar el 1714?” i anirà a càrrec d’Albert Estengre, que explicarà què celebren els catalans cada 11 de setembre.

El cicle ja ha passat per Sant Pau de Segúries (5 de setembre), Planoles (13 de setembre), Pardines (14 de setembre) i Vallfogona de Ripollès (27 de setembre) amb una bona resposta de públic i una bona valoració per part dels ajuntaments.

 

Les activitats diriges al públic infantil que han format part del cicle les va sol·licitar el Consell Comarcal del Ripollès al Departament de Cultura de la Generalitat en el marc de la línia d’ajuts per a activitats artístiques i culturals relacionades amb la commemoració. El Consell les va oferir a pobles petits, ja que els grans, com Ripoll o Sant Joan de les Abadesses, ja ho podien sol·licitar per la seva banda.

Compartiu-ho amb: