El ple, el 9N i la inversió de Ferrocarrils a les estacions del Ripollès, al “19×19” de novembre

24 de novembre de 2014

Avui, a les 20.30h, Televisió del Ripollès emetrà el penúltim "19×19" de l'any. El programa informatiu del Consell repassarà qüestions d'actualitat, com el desenvolupament de la jornada del 9N al Ripollès o l'últim ple de l'ens comarcal en què es va aprovar el pressupost per al 2015, entre d'altres qüestions.

El president del Consell, Miquel Rovira, també parlarà del conveni signat amb Ferrocarrils de la Generalitat perquè els habitants del Ripollès tinguin descompte en el preu dels forfets de temporada i valorarà la inversió prevista per les estacions d'esquí de la comarca.

El programa es tornarà a emetre el dimarts a les 17h i dissabte a les 15.30h. Properament, el programa es podrà veure en línia a tvripolles.tv.

Compartiu-ho amb: