Nova edició de l’Esquiada Jove del Ripollès a Vallter 2000

5 de desembre de 2014

El Servei Comarcal de JoventutOficina Jove del Ripollès ha organitzat una segona edició de l’Esquiada Jove, adreçada a nois i noies a partir de 12 anys. La sortida es farà a Vallter 2000, el dimarts 30 de desembre, i la intenció és donar a conèixer les estacions de muntanya de la comarca i gaudir d’un dia d’esport. La primera edició, el març de 2013, va tenir lloc a Vall de Núria i va comptar amb una vintena de participants (a la fotografia).

Aquest mateix any, el mes de març, es va programar una esquiada a Vallter 2000 però es va haver d’anul·lar per manca de participants. Per això s’ha optat per un canvi de data.

El preu de l’autocar, el forfet i l’assegurança serà de 14,50 euros per a joves fins a 14 anys i de 20 euros per a majors de 15 anys. Hi haurà també la possibilitat de llogar material (caldrà consultar els preus).

Les inscripcions es poden realitzar fins al dimarts 23 de desembre a l’Oficina Jove del Ripollèscasal de joves El Galliner de Ripoll, al centre cívic El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses i als Punts Joves dels instituts de secundària de la comarca. Les places són limitades.

Per a més informació es pot consultar la pàgina www.joventutripolles.wordpress.com.

Compartiu-ho amb: