14 persones s’incorporen temporalment al mercat de treball gràcies al progama Treball i Formació

10 de desembre de 2014

El Consell Comarcal del Ripollès ha posat en marxa el programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb el qual es vol afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones aturades, prioritàriament de 30 anys o més, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi.

El programa ha permès la contractació laboral durant 6 mesos, a jornada completa, de 13 persones, que faran tasques d’auxiliar adminsitratiu/va (5) i de peó (8) al territori.  Aquestes 13 persones participants rebran accions formatives d’entre 80 i 120 hores de durada.

 

 

Al mateix temps, el programa també ha permès la contractació d’un tècnic durant 7 mesos, al 70% de la jornada, per fer tasques de gestió i donar suport als processos ocupacionals de cadascun dels participants. També farà prospecció empresarial per fomentar la posterior inserció laboral dels participants.

El programa, que es va iniciar a finals de novembre, està subvencionat a través del SOC i cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu. L’ha sol·licitat el Consell Comarcal del Ripollès i es gestiona en coordinació amb el Consorci Ripollès Desenvolupament.

Compartiu-ho amb: