La Coral Guinadell de l’Escola de Música canta per La Marató

Portada » Notícies » Noticies » La Coral Guinadell de l’Escola de Música canta per La Marató

La Coral Guinadell de l’Escola de Música canta per La Marató

Publicat el

L'Escola Comarcal de Música del Ripollès participarà aquest proper diumenge 14 de desembre a l'espectacle "Ripoll batega per La Marató", que tindrà lloc a les 12 del migdia al Teatre Comtal. L'acte comptarà amb poesia, cançons, gimnàstica artística, música i balls i l'entrada tindrà un preu de 3 euros. L'Escola hi participarà amb l'actuació de la Coral Guinadell, que interpretrà les cançons "Que tinguem sort" de Lluís Llach i "Halleluyah" de Leonard Cohen.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page