L’Arxiu presenta el llibre “Rastres de sang i de foc”

16 de desembre de 2014

El llibre Rastres de Sang i de Foc. La penúltima Guerra Civil al prepirineu català (1872-1875), de Pere Boixader, és la base de l’exposició sobre carlisme que es pot veure des del 31 d'octubre passat a l’Arxiu Comarcal del Ripollès (més informació). Una mostra que encara es podrà visitar fins al 31 de desembre.

La presentació del llibre anirà a càrrec de la Sra. Rosa Salvador, vicepresidenta de la “Societat catalana de genealogia, heràldica, sigil·lografia, vexil·lologia i nobiliària” i també hi intervindrà el Sr. Pere Boixader, autor del llibre. L’acte servirà per situar les vicissituds dels darrers enfrontaments entre tropes carlines i liberals que van succeir a l’entorn de la nostra comarca: el setge de Puigcerdà, la batalla de Castellar de n’Hug o l’atac a la Pobla de Lillet.

La presentació es farà a la segona planta de l’Arxiu Comarcal del Ripollès el divendres 19 de desembre de 2014, a les 18.30 h.

Compartiu-ho amb: