Ampliació del Sistema tarifari integrat al Ripollès

13 de gener de 2015

Des de l’1 de gener de 2015 el Ripollès està incorporat al sistema amb condicions especials al sistema tarifari integrat de l’Autoritat de transport metropolità de Barcelona. La integració tarifària permet quepagant un únic viatgees pugui fer un desplaçament en diversos modes de transport i suposa un estalvi important per a tots els usuaris.

Pel que fa als serveis ferroviaris, s’ha posat a disposició de l’usuari un paquet format per un abonament de deu viatges de Rodalies de Catalunya, que permet fer el trajecte fins a la primera corona, i una targeta integrada T-10 d’una zona, que permet continuar el desplaçament amb altres mitjans de transport integrats (metro, autobús, ferrocarril o tramvia). Aquest segon bitllet facilita l’opció de fer fins a tres transbordaments dins la primera zona tarifària durant una hora i quaranta-cinc minuts des que s’ha validat. Trobareu tota la informació sobre aquest sistema d’abonament al web de l’Autoritat del transport metropolità:

ℹ| Pack Ripollès de Rodalies de Catalunya

Bitllet integrat Renfe

 

Pel que fa als desplaçaments amb autobús, s’ha posat a disposició de l’usuari un paquet format per una targeta recarregable de deu viatges de TEISA i un títol integrat T-10 d’una zona. Trobareu tota la informació sobre aquest sistema d’abonament al web de l’Autoritat del transport metropolità:

ℹ| Pack Ripollès de Teisa

MÉS INFORMACIÓ

ℹ| Implantació del sistema tarifari integrat al Ripollès (web de l’Autoritat del transport metropolità)

ℹ| Implantació del sistema tarifari integrat al Ripollès (Web del departament de Territori i sostenibilitat – 2014)

ℹ| Presentació de l’ampliació del sistema tarifari integrat (2014)

ℹ| Informació general de l’ampliació del sistema tarifari integrat (2014)

ℹ| Plànol de la zona tarifària integrada

 

Compartiu-ho amb: