Nova data per l’Esquiada Jove a Vallter 2000

15 de gener de 2015

La segona edició de l’Esquiada Jove, que havia de tenir lloc el 30 de desembre de 2014, es va haver de suspendre a causa del mal temps. El Servei Comarcal de JoventutOficina Jove del Ripollès ja ha una nova data per l’activitat, adreçada a nois i noies a partir de 12 anys: el dissabte 28 de febrer de 2015. La sortida es farà a Vallter 2000.

La primera edició, el març de 2013, va tenir lloc a Vall de Núria i va comptar amb una vintena de participants (a la fotografia). L’objectiu és donar a conèixer les estacions de muntanya de la comarca i gaudir d’un dia d’esport.

El preu de l’autocar, el forfet i l’assegurança serà de 14,50 euros per a joves fins a 14 anys i de 20 euros per a majors de 15 anys. Hi haurà també la possibilitat de llogar material (caldrà consultar els preus).

Les inscripcions es poden realitzar fins al 23 de febrer a l’Oficina Jove del Ripollèscasal de joves El Galliner de Ripoll, al centre cívic El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses i als Punts Joves dels instituts de secundària de la comarca. Les places són limitades.

Per a més informació es pot consultar la pàgina www.joventutripolles.wordpress.com.

Compartiu-ho amb: