Sessions de debat per revisar la llei de muntanya

20 de gener de 2015

La Generalitat de Catalunya ha engegat la revisió de la Llei de muntaya per redefinir la política de muntanya i els seus instruments. Ho ha fet a través d'un procés de debat i de concertació per tenir les visions dels actors públics i privats de les comarques de muntanya. Ara proposa dues sessions obertes al conjunt de a ciutadania, que se sumaran a altres espais de debat que ja s'han fet

En aquestes sessions, que comptaran amb participació de la comarca del Ripollès, s'explicarà i es posarà a debat el document de conclusions tècniques per a una nova llei de muntanya. Tindran una part informativa i una part de participació:

– 21 de gener de 2015, a les 10h, al Pavelló de Suècia, carrer de la Colònia Escolar, 2. Berga

– 28 de gener de 2015, a les 10h, a l'Oficina Comarcal de Turisme, camí de la cabanera, s/n. Sort.

És indispensable la inscripció prèvia: http://territori.gencat.cat 

Compartiu-ho amb: