Curs de Monitor de Lleure a Ripoll per Setmana Santa

29 de gener de 2015

El Servei de Joventut del Ripollès-Oficina Jove del Ripollès i l'escola d'educació Quiràlia ofereixen un nou curs de Monitor de Lleure a Ripoll previst per la propera Setmana Santa. Aquesta formacióque començarà el proper 28 de març i s'allargarà fins al 6 d'abril, tindrà un horari intensiu que anirà des de les 9 del matí fins les 2 de la tarda i de 2/4 de 4 a les 8 del vespre

El curs es farà al casal de joves El Galliner-Oficina Jove del Ripollès i el preu serà de 255 eurosTothom qui ho desitgi podrà apuntar-s’hi a les oficines de joventut del Consell Comarcal del Ripollès (els matins), al Casal de Joves el Galliner (a les tardes) o a la web de l’escola www.escolaquiralia.cat fins al proper 25 de març. A més, les persones que completin aquesta formació obtindran el carnet i diploma oficial de monitor d’activitats en el lleure infantil i juvenil i, també, podran convalidar crèdits de lliure elecció a la universitat

Compartiu-ho amb: