Nous cursos de català semipresencials amb el Parla.cat

29 de gener de 2015

El Servei Comarcal de Català del Ripollès ofereix nous cursos semipresencials del Parla.catque començaran el pròxim 23 de febrer i s'allargarà fins al 29 de maig de 2015. Les inscripcions ja estan obertes des del passat 19 de gener i tothom qui ho vulgui podrà apuntar-s'hi fins al 16 de febrer a tots els serveis i oficines de català del Consorci per a la Normalització Lingüística de Girona

Aquests cursos (nivells elemental, intermedi i suficiènciacombinaran les sessions presencials per practicar l'expressió oral i resoldre dubtes a través de l'aprenentatge en línia. En cas que no es disposi de l'equipament informàtic necessari per dur a terme el curs, la majoria de biblioteques faciliten als usuaris l'accés als seus ordinadors.

Finalment, per les persones que estiguin molt interessades en aquests cursos hi ha prevista una presentació pública de la plataforma virtual del Parla.cat el proper dia 17 de febrer, a les 5 de la tarda, a la biblioteca Lambert Mata de Ripoll

Consulteu el tríptic dels cursos febrer-maig 2015

Compartiu-ho amb: