Santi Vila es reuneix amb el col·lectiu “Perquè no ens fotin el tren” al Consell Comarcal

3 de febrer de 2015

El passat divendres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va aprofitar la seva visita a Ripoll per reunir-se amb el col·lectiu "Perquè no ens fotin el tren" a la seu del Consell Comarcal.

En aquesta trobada, el conseller va recollir les demandes de la plataforma d'afectats de la línia R3 de Rodalies entre les que s'inclouen el desdoblament parcial del tren entre Montcada i Vic, que consistiria en constuir una doble via entre les dues poblacions. Els portaveus de "Perquè no ens fotin el tren" també van demanar que es millorés l'estat de les estacions, l'accessibilitat per a persones que tenen la mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat visual, la puntualitat i la freqüència dels trens o el servei de megafonia per informar els viatgers, entre d'altres qüestions. Després de transmetre aquestes demandes al conseller, la plataforma d'afectats de la R3 va celebrar el fet d'haver aconseguit ampliar la integració tarifària al Ripollès i al Nord d'Osona, tot i admetre que "encara algunes mancances".

Finalment, un cop acabada la trobada amb els membres de la plataforma "Perquè no ens fotin el tren", el conseller Vila va presidir una reunió amb els alcaldes de la comarca, que van transmetre-li les seves inquietuds en relació a l'àmbit de la seva conselleria. 

Compartiu-ho amb: