Canvi en la gestió del servei de recollida de gossos abandonats a la comarca del Ripollès

10 de febrer de 2015

El Consell Comarcal del Ripollès i l’empresa Stone Abbey, S.L han acordat la resolució del contracte per a la gestió del servei de la recollida de gossos abandonats a la comarca del Ripollès, que havien subscrit el 7 d’abril de 2014.

El 22 de gener passat el Consell va obrir obrir un expedient de resolució a l’empresa per les irregularitats administratives detectades en les darreres inspeccions efectuades al Refugi d’Animals del Ripollès. El divendres passat, 6 de febrer, es va acabar el període d’al·legacions. Com que no se n’ha presentat cap, es podrà procedir a oficialitzar la resolució.

El servei serà rescatat pel Consell el dia 2 de març i, a partir d’aquesta data, el propi Consell Comarcal del Ripollès n’assumirà la gestió directa.

Es contempla la possibilitat d’establir un conveni de col·laboració lligat amb el refugi i el benestar dels animals amb les entitats i associacions que hi estiguin interessades.

 

Balanç d’entrades i sortides del 2014

Pel que fa al balanç d’entrades i sortides del servei, durant l’any 2014 hi van haver 77 entrades noves, 82 adopcions, 36 gossos retornats al seu propietari i no es van registrar defuncions.

71 de les adopcions es van fer durant el primer semestre de 2014, un número molt elevat que s’explica pel canvi de gestors, que va provocar l’augment de les adopcions al final d’una concessió i al principi de l’altra (perquè així ho establien les bases per accedir a la nova gestió: fer 30 adopcions per donar sortida als gossos del Refugi i reduir l’ocupació de les instal·lacions). Actualment l’ocupació del Refugi és de 29 gossos.

Compartiu-ho amb: