L’Oficina Jove del Ripollès acull un taller d’introducció a l’aprenentage-servei

12 de febrer de 2015

Ahir a l'Oficina Jove del Consell Comarcal del Ripollès s'hi va fer un taller d'introducció a l'aprenentatge-servei que tenia tres objectius principals per assolir.

En primer lloc, aquest taller volia donar a conèixer els conceptes bàsics d'aprenentatge-servei (APS), la seva fonamentació i el seu valor pedagògic. Tot seguit, es volia descobrir la utilitat de l'APS com a metodologia per unir l'èxit escolar i el compromís social. Finalment, el tercer objectiu estava encarat en valorar l'oportunitat de l'APS i estimular la seva pràctica en projectes futurs

Durant les aproximadament tres hores que va durar el taller, es van realitzar una sèrie d'exercicis individuals i en grup per practicar-ho i es va fer una acurada definició i conceptualització de l'APS

Al taller hi van participar 20 professionals i personal tècnic que pertanyien al Consorci de Benestar Social del Ripollès, al Consorci Ripollès Desenvolupament, a l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, a la Fundació MAP, al Centre de Salut Mental del Ripollès, a l'Institut de Sant Joan de les Abadesses, al Centre d'Autoformació del Ripollès, al Pla de Desenvolupament Comunitari de Ripoll, a l'Escola Vedruna de Ripoll i a la Unitat d'Escolarització Compartida

Compartiu-ho amb: