El projecte Punt Jove del Ripollès organitza una dinàmica sobre Europa adreçada a alumnes de la Comarca

16 de març de 2015

Aquesta dinàmica s’ha realitzat en col·laboració amb l’oficina Europe Direct, de Girona, i hi han pres part alumnes de batxillerat i del cicle formatiu de grau superior d’administratiu.

Els objectius eren bàsicament explicar als alumnes com ser actius dins de la Unió Europea, explicar el programa Erasmus i exposar quines són les eines i les oportunitats per  aprofitar tot el ventall d’informacions que tenen al seu abast i com tenir també accés a programes i projectes de caire europeu.

Es va incidir en la importància de conèixer idiomes per adquirir noves competències i capacitats que facilitin poder assumir, amb més facilitat, el concepte de mobilitat al llarg de la seva vida, tant acadèmica com laboral.

Aquesta dinàmica forma part de les iniciatives que regularment s’organitzen des del Punt Jove del Ripollès per a mantenir informats els joves de la comarca  sobre aspectes lligats a la seva vida, a la vessant acadèmica o laboral, als recursos municipals i comarcals, temes de salut, entre d’altres.

Compartiu-ho amb: