El bus de les festes 2015 es posa en marxa amb la festa major de Sant Eudald

4 de maig de 2015

El mes de maig, coincidint amb la festa major de Sant Eudald de Ripoll, el Consell Comarcal del Ripollès inicia el servei Anem de festa amb bus, l’autobús gratuït que recorre les festes de la comarca amb l’objectiu de promocionar-les, evitar els riscos que comporta la conducció i treballar per a un oci nocturn responsable i segur. Per aquesta edició s’han expedit 90 carnets nous i s’espera que les xifres d’utilització siguin semblants a les de l’any 2014 on 1200 persones van utilitzar el bus per anar a les festes majors de la comarca.

Hii haurà servei per 10 festes majors (Ripoll, Camprodon, Queralbs, Pardines, Ogassa, Ribes de Freser, Planoles, Vallfogona de Ripollès, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses i Campdevànol), i per l’Enkomarca’t, que enguany es celebrarà el 18 de juliol a Camprodon.

El primer servei del bus serà els propers 8 i 9 de maig per la festa major de Ripoll. El Bus de les Festes tornarà el 20 de juny, per la festa major de Camprodon, continuarà amb les festes de juliol i agost i finalitzarà el dia 19 de setembre a Campdevànol.

Per utilitzar el bus és indispensable portar el carnet d’usuari, que vigència indefinida i, un cop fet, no cal renovar-lo. S’expedeixen des del Servei de Joventut del Ripollès. La sol·licitud per fer-lo, així com els horaris i les normes d’utilització del servei, es poden trobar a les pàgines webs del Consell Comarcal www.es.cat i del Servei de Joventut http://joventut.es.cat.

Compartiu-ho amb: