El nou Consell comarcal es constituirà el proper 15 de juliol

Portada » Notícies » Noticies » El nou Consell comarcal es constituirà el proper 15 de juliol

El nou Consell comarcal es constituirà el proper 15 de juliol

Publicat el

Un cop constituïts tots els ajuntaments de la comarca ara és el torn del Consell Comarcal. La constitució del consell pel mandat 2015-2019 es fará el dimecres 15 de juliol a les 19h, a la sala Gonçal Cutrina de l'ens comarcal. En aquest acte s'escolliran els nous consellers i el nou president pels propers 4 anys. Recordem que la representació, en base als resultats de les passades eleccions municipals, ha quedat de la seguent manera:

10 Consellers seran de CiU, ERC-AM comptarà amb 5 consellers comarcals, Moviment d'Esquerres (MES) 2 consellers i tant el PSC com la CUP tindran un conseller comarcal cadascún.