El Consell Comarcal del Ripollès i l’Obra Social la Caixa signen un conveni de col·laboració

19 de novembre de 2015

L’Obra Social ”la Caixa” reafirma el seu compromís a la comarca del Ripollès, amb una col·laboració de 6.000 euros al Consell Comarcal del Ripollès, per diversos projectes socials. La signatura del conveni ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso,  i del Director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa-Ripolles, Antoni Tremosa.

El Consell Comarcal destinarà íntegrament aquest import a la realització de les activitats objecte d’aquesta col·laboració. En concret es destinaran 4.000 euros al Centre de Distribució d’Aliments “El Graner “ del Ripollès i 2.000 euros al Centre de Distribució d’Aliments de La Vall de Camprodon.

L’Obra Social ”la Caixa”, amb un pressupost anual de 500 milions d’euros, aposta un any més per renovar el seu compromís social oferint suport a milers de projectes solidaris que pretenen donar resposta a les necessitats emergents de la nostra societat. El desenvolupament de programes de caràcter social, adequats a aquestes necessitats socials en l’actual context aglutina la major part de la inversió. La superació de la pobresa infantil, el foment del treball entre col·lectius amb dificultats, l’envelliment actiu i saludable de les persones grans i l’atenció a  les persones amb malalties avançades continuen sent les quatre línies de treball prioritàries.

A més d’aquestes, l’Obra Social ”la Caixa” impulsa altres iniciatives dirigides a cobrir diferents carències i problemàtiques socials, com ara la prevenció del consum de drogues, l’accés a l’habitatge, el foment de la diversitat i la interculturalitat com un valor social positiu, el foment del voluntariat, la concessió de microcrèdits o la cooperació internacional. Aquests objectius, a més del suport a l’educació i la investigació, la conservació del medi ambient i la divulgació de la cultura com a instrument de cohesió social, completen els objectius essencials de l’Obra Social ”la Caixa”.

Compartiu-ho amb: