El president de la Diputació de Girona visita el Consell Comarcal i presideix el Consell d’Alcaldes

13 de gener de 2016

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, va visitar el Ripollès el passat divendres, on va mantenir reunions institucionals amb alcaldes de la comarca i amb el mateix consell comarcal

Aquest va arribar cap al migdia a la seu del Consell, procedent de l'ajuntament de Vallfogona, on va dur a terme una  reunió de treball amb el president de l’ens, Joan Manso, i en la qual van prendre part els vicepresidents de l’ens.  També va signar el llibre d’honor i finalment va presidir el Consell d’Alcaldes. En aquesta jornada de treball amb els alcaldes, en la que cada representant municipal va poder expressar les seves inquietuds al president, va destacar els problemes de cobertura telefònica que pateixen algunes zones de la comarca del Ripollès. Així mateix des de la Diputació es van exposar als alcaldes els serveis que ofereix la Diputació al territori i de quina manera poden optar-hi.

        

Aquesta visita forma part de la ronda de trobades que Vila està portant a terme amb autoritats i representants institucionals per tractar sobre els temes que afecten la realitat local de la demarcació.

Compartiu-ho amb: