Eudald Picas nou president del Consell d’Alcaldes del Ripollès

14 de gener de 2016

Des del passat dimarts l’alcalde de Gombrèn Eudald Picas és el nou president del Consell d’alcaldes. Picas va ser escollit pels alcaldes del Ripollès per majoria absoluta. Fins ara el president del Consell Comarcal era qui presidia aquest òrgan però com ja va avançar Joan Manso al principi del mandat, la idea era que la presidència l’ocupés un alcalde que no fos el president del Consell Comarcal.  A partir d’ara Manso tindrà veu, però no vot, i la persona que representarà a l’ajuntament de Campdevànol, serà la primera tinent d’alcalde Dolors Costa.

Eudald Picas va manifestar el seu compromís per treballar per a la comarca i els seus municipis, i aconseguir que el consell d’alcaldes sigui una eina profitosa perquè es puguin treballar de forma conjunta els temes més rellevants pel territori. Com ell mateix va manifestar es tracta de tirar endavant un projecte comú que està per sobre de les persones i la finalitat de contribuir a la cohesió comarcal i a fer que el Ripollès avanci amb l’aportació i treball de tots, cadascú des del seu àmbit.

Recordem que les reunions del Consell d’alcaldes han passat de convocar-se trimestralment a fer-se cada dos mesos, d’aquesta manera es podrà fer un seguiment dels projectes d’una manera més propera i continuada.

Compartiu-ho amb: