La Consellera de Governació Meritxell Borràs, dedica una jornada al Ripollès i visita diferents municipis de la comarca

12 d'abril de 2016

La consellera de Governació, Administracions Públiques i HabitatgeMeritxell Borràs, va visitar el passat divendres, els municipis de les Llosses, Campdevànol, Pardines, Ripoll i Sant Pau de Segúries, així com el Consell Comarcal del Ripollès. La van acompanyar el delegat del Govern a GironaEudald Casadesús; el secretari de les Administracions Locals, Joaquim Ferrer; el president del Consell ComarcalJoan Manso, i el director territorial de Governació a GironaRaül Morales.

 “Estem satisfets de poder impulsar obres com a aquesta en municipis petits amb poca poblacióva destacar la consellera Meritxell Borràs durant la inauguració de la Sala Polivalent de les LlosesAcompanyada de l’alcalde David Serrat, Borràs ha remarcat la singularitat de l’equipament: “Un edifici que respecta l’entorn i embelleix el poblealhora que donarà serveis a tot el municipi que es caracteritza per ser molt disgregat. Per la seva banda, el vicepresident tercer de la Diputació de GironaFermí Santamaria, va subratllar la voluntat de la Diputació de Girona de  fer costat el nostre Govern i els municipis petits” i “d’oferir noves línies d’ajuts durant aquest mandat” per endegar projectes que cohesionen i milloren la qualitat de vida” al territori.

 

 

En la visita posterior a Campdevànol, la titular de Governació va mantenir una reunió de treball amb l’alcaldeJoan Manso, on van tractar principalment de la Llei de barris. “Hem estat parlant de la voluntat del Govern de poder-ho facilitar i d’aquí a poc temps podrem dir que aquesta Llei de barris comença amb força a Campdevànol per donar cobertura a l’arranjament dels carrers del centre, el carrer Major i les places del nucli” va explicar Borràs durant l’atenció als mitjans de comunicació.

 

A la tardaMeritxell Borràs va visitar l'ajuntament de Ripoll, on s'ha reunit amb l'alcaldeJordi Munell, i l'equip de Govern. Tot seguit, la consellera de Governació va visitar el Monestir de Ripoll i es va traslladar al barri de Sant Pere on va visitar uns edificis dels anys 70 on s'han construït ascensors interiors, en el marc del programa d'ajuts a la rehabilitació de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

Posteriorment, la consellera es va desplaçar fins al Consell Comarcal del Ripollès, on es va reunir amb el president i alcalde de CampdevànolJoan Manso, juntament amb altres membres del Consell.  

 

 

La visita al Ripollès de la consellera de Governació va finalitzar a l’Ajuntament de Sant Pau de Segúries, on es va reunir amb l'alcaldessaDolors CambrasBorràs va cloure la jornada visitant la plaça de la Generalitat i el Centre Cívic del Molí del municipi.

Compartiu-ho amb: