La Taula de Salut Jove al Ripollès, va organitzar el passat dijous una xerrada sobre els riscos del consum de drogues entre els adolescents

9 de maig de 2016

El passat dijous dia 5 de maig, va tenir lloc a la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll, una xerrada organitzada per la Taula de Salut Jove al Ripollès, conjuntament amb l’Oficina Jove del Ripollès, El Consell Comarcal i el Consorci de Benestar Social del Ripollès, amb el títol “A casa també parlem de drogues”, a càrrec de la psicòloga Núria Puentes, Responsable dels Plans de Drogues de la comarca de l’Alt Penedès.

La xerrada, a la que van assitir unes 30 persones, anava encaminada a reforçar la feina que s’està fent des del territori i que consisteix a donar informació sobre les diferents substàncies, prioritzant el  paper d'acompanyament de l'adolescent vers el consum i com educar en la responsabilitat del mateix. La finalitat era donar recursos als pares i mares per conscienciar dels riscos que suposa el consum i per tant contribuir a que els fills actuin amb responsabilitat.

La xerrada va finalitzar amb una visita guiada a les instalacions de l’Oficina Jove del Ripollès per a tots pares i mares assistents.

Compartiu-ho amb: