La Taula de Salut Jove al Ripollès, va organitzar el passat dijous una xerrada sobre els riscos del consum de drogues entre els adolescents

Portada » Notícies » Noticies » La Taula de Salut Jove al Ripollès, va organitzar el passat dijous una xerrada sobre els riscos del consum de drogues entre els adolescents

La Taula de Salut Jove al Ripollès, va organitzar el passat dijous una xerrada sobre els riscos del consum de drogues entre els adolescents

Publicat el

El passat dijous dia 5 de maig, va tenir lloc a la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll, una xerrada organitzada per la Taula de Salut Jove al Ripollès, conjuntament amb l’Oficina Jove del Ripollès, El Consell Comarcal i el Consorci de Benestar Social del Ripollès, amb el títol “A casa també parlem de drogues”, a càrrec de la psicòloga Núria Puentes, Responsable dels Plans de Drogues de la comarca de l’Alt Penedès.

La xerrada, a la que van assitir unes 30 persones, anava encaminada a reforçar la feina que s’està fent des del territori i que consisteix a donar informació sobre les diferents substàncies, prioritzant el  paper d'acompanyament de l'adolescent vers el consum i com educar en la responsabilitat del mateix. La finalitat era donar recursos als pares i mares per conscienciar dels riscos que suposa el consum i per tant contribuir a que els fills actuin amb responsabilitat.

La xerrada va finalitzar amb una visita guiada a les instalacions de l’Oficina Jove del Ripollès per a tots pares i mares assistents.