Jornades d’intercanvi juvenil, dins el marc Erasmus+, entre Aspres, Conflent, Garrotxa i Ripollès

12 de juliol de 2016

Des de l’Oficina Jove del Ripollès fa ja 4 anys que es va iniciar un projecte d'intercanvi juvenil, dins l’agermanament amb el Conflent (França).  Enguany es posa en marxa un nou projecte en el marc d’Erasmus Plus de la Unió Europea. És un projecte que es va iniciar fa dos anys amb Communauté de Communes des Aspres (França), i el Consell Comarcal de la Garrotxa. Aquest any s’ha incorporat també el Consell Comarcal del Ripollès i Communauté de Communes Conflent Canigou (França) . Pretén posar en contacte joves de la Garrotxa, Ripollès, Aspres i Conflent, per tractar temes de formació i treball relacionats amb les comarques rurals i les oportunitats de mobilitat internacional

El projecte que us presentem és una setmana d'intercanvi a Prada de Conflent, del 25 al 30 de juliol del 2016, amb allotjament a Prada.

Durant aquesta setmana 8 joves de cadascuna de les zones participants (32 joves en total) i els monitors/tècniques de joventut  de cada zona, conviuran tot realitzant activitats lúdiques (senderisme, sortides culturals, piscina, color impact, tubbing, skate, aventura,…) i activitats formatives (s'explicaran les oportunitats de mobilitat europea per joves, tant de voluntariat, treball, formació..etc

Compartiu-ho amb: