El Consell Comarcal respecta la decisió de l’ajuntament de Camprodon en matèria de residus

5 de setembre de 2016

El Consell Comarcal del Ripollès respecta l’autonomia municipal de l’ajuntament de Camprodon. Així ho expressa el conseller cap de l’àrea de Territori i Sostenibilitat, Eudald Picas, en relació a la decisió del consistori camprodoní de renunciar a la prestació del servei conjunt de recollida de residus per part de l’ens comarcal.

Eudald Picas demana a l’ajuntament de Camprodon confiança en el Consell Comarcal. Això, tenint present que la raó de ser de l’ens és fer comarca sumant esforços des de tots els municipis, des del més petit fins al més gran, per optimitzar la prestació de serveis en tots els àmbits i que això reverteixi en una millor qualitat de vida de tots els ripollesos.

El conseller subratlla que la voluntat constant de diàleg des de l’ens comarcal per arribar a un acord ha existit sempre i segueix vigent, amb l’objectiu de satisfer els dinou municipis, incloent-hi el de Camprodon. Alhora, vol que quedi constància que s’han produït diverses reunions en les quals s’ha exposat tota la informació sobre aquest procés d’adjudicació i amb total transparència.

Pel que fa a la qüestió concreta del preu del servei, el conseller ha recordat a l’equip de govern d’aquest consistori que fins al dia 22 de setembre no s’obriran les pliques al concurs per a l’adjudicació del servei comarcal de recollida de residus. Per tant, li demana que tingui en compte aquesta data a l’hora de valorar aquest punt.

Amb tot, el Consell Comarcal del Ripollès es mostra obert a seguir negociant la participació de Camprodon en la recollida conjunta de residus amb l’objectiu de mantenir la cohesió de la comarca en benefici de tots els habitants.

Compartiu-ho amb: