14 cadells del Refugi d’Animals del Ripollès esperen per ser adoptats

6 de setembre de 2016

El Refugi d’Animals del Ripollès, gestionat pel Consell Comarcal, presenta aquests dies les millors condicions per satisfer la demanda d’adopcions. Més enllà del seu bon estat de salut, actualment s’hi poden trobar uns seixanta gossos de tot tipus i, especialment, una àmplia varietat de cadells, que són els que atrauen més les famílies que volen sumar un membre caní. A això s’hi afegeix que és el millor moment per fer adopcions, passades les vacances.

Les instal·lacions ripolleses acullen catorze cadells, fruit sobretot de les cadellades de dues gosses abandonades que estaven embarassades. D’una banda, es tracta dels cadells de la Samba, que són creuats de Border Collie, negres i de pèl curt. Es diuen Aragorn, Arwen, Direl i Eowyn. De l’altra, de la Fosca al refugi hi queden dos cadells, la Nuna, de color negre; i en Zeus, de color marró. A part d’ells, hi ha dos cadells creuats de mastí dels Pirineus, en Kafka i la Maya, de color marró clar. Finalment hi ha quatre gossets més, creuats de pastor alemany, que igual que en Kafka i la Maya, van ser abandonats: la Brownie, la Llum, la Nit i la Nai.

Tots aquests cadells són molt dòcils. N’hi ha que són més juganers i n’hi ha d’altres que tenen un tarannà més relaxat. De la mateixa manera, n’hi ha que es preveu que no creixeran tant com alguns altres.

Des del Refugi d’Animals del Ripollès es convida a les persones interessades a adoptar cadells que els vagin a veure a les instal·lacions una o més vegades abans de prendre la decisió i que ho valorin amb responsabilitat. Els gossos adoptats s’entreguen al dia pel que fa a vacunacions i amb el xip col·locat.

 

Compartiu-ho amb: