El Consell Comarcal col·labora amb l’acció de conscienciació en seguretat viària “Canvi de marxa”

21 de setembre de 2016

En el marc dels actes commemoratius de la Setmana europea de la mobilitat segura i sostenible, el Consell Comarcal del Ripollès ha col·laborat amb l’organització de l’activitat Canvi de marxa, organitzada per l’Ajuntament de Ripoll i amb el suport del Servei Català de Trànsit i la Mutual de Conductors.

 

Canvi de marxa ha consistit en una explicació de casos reals d’accidents de trànsit amb víctimes a partir de testimonis i agents dels cossos de seguretat com la Policia Local de Ripoll, els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat de Catalunya. Tot això, emmarcat en el context d’una obra de teatre escenificada amb dos actors.

Al final de l’acte ha arribat el moment dels parlaments de diverses autoritats incloent-hi Josep Coma, vicepresident del Consell Comarcal del Ripollès i cap de l’àrea de Cooperació Municipal i Relacions Institucionals. Coma ha destacat la importància de conscienciar els joves davant dels perills de la carretera, ha agraït l’esforç de les diverses institucions implicades en aquesta tasca i ha manifestat la voluntat de l’ens de cooperació comarcal de seguir col·laborant-hi.

A l’activitat hi ha participat prop de 300 alumnes de secundària, batxillerat i Formació Professional d’arreu de la comarca. Aquesta ha estat la segona edició de Canvi de marxa després de l’èxit de la representació del 2014. La voluntat és que com a mínim tots els alumnes d’ESO hi assisteixin un cop al llarg d’aquesta etapa educativa. La col·laboració del Consell Comarcal en aquesta acció ha consistit en gestionar i dur a terme el transport dels assistents provinents d'altres poblacions.

Compartiu-ho amb: