Creix el nombre d’alumnes de l’Escola Comarcal de Música

3 d'octubre de 2016

L’Escola Comarcal de Música del Ripollès comença el curs 2016-2017 amb 25 alumnes més i arriba a la xifra total de 300. Aquesta quantitat pot anar variant ja que les inscripcions no es tanquen, de manera que els interessats s’hi poden incorporar en el transcurs del calendari lectiu. Aquesta temporada, l’augment de matriculats s’ha produït sobretot entre les edats més baixes

Així, dins l’oferta d’iniciació hi ha entre cinquanta i seixanta inscrits als cursos de P4 i P5 en els centres de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Ribes de Freser. Pel que fa tant a la mainada de sis com de set anys, en són uns trenta en cada cas. Les inscripcions també són satisfactòries en les classes fetes com a activitats extraescolars de migdia i tarda.

 

Una de les novetats d’aquest curs també és que tots els alumnes tenen a la seva disposició gratuïtament un curs de percussió corporal per desenvolupar el ritme i la coordinació del cos. Aquestes classes s’afegeixen a les de cant coral, que ja s’oferien gratuïtament als alumnes. A més, i pensant per més endavant, l’equip docent treballa en propostes noves com cursos d’instruments tradicionals.

L’oferta de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès va des dels cursos més bàsics fins al grau professional i està oberts a totes les edats, incloent-hi els adults. Tot plegat, s’estructura de forma acurada per donar la millor atenció a tots els perfils. A més dels cursos reglats, també s’ofereixen classes d’instruments, formacions per a conjunts instrumentals i tallerets. L’oferta completa es pot consultar al bloc de l’escola. Alhora, segueixen en marxa les corals d’adults i infantil conformades pels alumnes i que participen a les actuacions que es fan per festes assenyalades com és el tradicional festival de Nadal.

Compartiu-ho amb: