El govern del Consell Comarcal acorda revocar les competències i delegacions al vicepresident Miquel Rovira per la pèrdua de confiança

17 d'octubre de 2016

Els consellers que integren el govern del Consell Comarcal del Ripollès varen acordar, en la reunió celebrada dijous passat, el cessament del vicepresident segon Miquel Rovira. La decisió es va prendre arran de la pèrdua de confiança evidenciada les darreres setmanes.

Des de l'aparició als mitjans de comunicació d'una notícia en què es donava compte de la possible existència d'una ombra de moció de censura, el vicepresident s'ha negat en dues ocasions a reunir-se amb la resta de consellers del govern per abordar la situació. Al mateix temps, es va negar a participar en una roda de premsa del grup comarcal de Convergència i Unió amb què es donava resposta a la notícia apareguda.

En una comunicat remès pel vicepresident a tots els consellers del govern per mitjans electrònics i a la reunió celebrada dimarts passat a Girona, el mateix Rovira va reconèixer que havia mantingut converses des de feia temps amb altres formacions polítiques per conformar altres majories i que s'havien demanat informes per determinar l'aplicació de la normativa sobre transfuguisme a l'assumpte.

Amb tot, el govern del Consell Comarcal vol fer constar expressament que en cap moment el vicepresident ha manifestat en cap reunió la seva disconformitat amb l'acció de govern desenvolupada i que ha donat la seva aprovació a totes i cadascuna de les decisions adoptades pel consell de govern en aquest darrer any i mig.

Així, el govern considera que la situació viscuda amaga una profunda deslleialtat per part del vicepresident segon envers la institució i és per aquest motiu que s'ha acordat revocar-li totes les competències i delegacions.

Compartiu-ho amb: