El programa ’19 x 19′ sobre el Consell Comarcal torna a Televisió del Ripollès

19 d'octubre de 2016

El programa 19 x 19, amb informació sobre l’activitat del Consell Comarcal del Ripollès, tornarà a estar en antena a partir d’avui, a Televisió del Ripollès. L’acord signat mesos enrere amb la cadena estableix la producció i emissió d’una sèrie de programes d’aproximadament trenta minuts de durada i de periodicitat mensual.

Aquesta temporada, el 19 x 19 deixa enrere el format tradicional d’entrevista estàtica enregistrada dins la seu institucional amb càrrecs electes, un per un, per donar pas a un format més dinàmic i plural. En aquest sentit, els programes serviran per divulgar no només les darreres notícies sobre el Consell Comarcal del Ripollès, sinó que sobretot se centraran en els serveis que ofereix a les persones i els municipis tot mostrant com es desenvolupen en el dia a dia. És per això que aquests espais informatius i divulgatius estaran rodats sobre el terreny, a les instal·lacions des d’on es presta el servei al ciutadà i amb format d’entrevista a peu dret amb el conseller i el cap d’àrea en qüestió responent les preguntes d’un periodista.

El primer programa d’aquesta temporada del 19 x 19 està dedicat a l’Oficina Jove del Ripollès i s’hi expliquen totes les accions que s’hi duen a terme, des dels programes d’inserció laboral fins a les tardes joves de sexualitat. Hi participen la consellera de Joventut, Mònica Bonsoms, i la cap d’àrea de Serveis a les Persones, Laura Vidal. Aquest primer episodi s’emetrà avui dimecres 19 d’octubre a les 23.15; dijous 20 d’octubre, a les 15.30; i dissabte 22 d’octubre, a les 14.30 h.

Compartiu-ho amb: