El Consell Comarcal del Ripollès se suma a la petició perquè es mantingui l’oficina liquidadora de Ripoll

4 de novembre de 2016

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha participat a l’acte protocol·lari de signatura del manifest de suport a les oficines liquidadores celebrat aquest migdia a la sala Eudald Pradell de l’Ajuntament de Ripoll. Rubricant el manifest, l’organisme de cooperació municipal dóna suport a la petició per part de diverses instàncies tant públiques com privades de la comarca perquè l’Agència Tributària Catalana no deixi de desenvolupar tasques al Ripollès a través de l’oficina liquidadora del carrer del Progrés número 40 de la capital.

  

L’oficina liquidadora de Ripoll presta serveis de l’Agència Tributària Catalana a partir d’un conveni signat entre el Registre de la Propietat i la Generalitat de Catalunya. Ara, el conveni arriba al final i és per això que es preveu el tancament de 38 d’aquestes oficines, incloent-hi la de Ripoll.

El manifest signat valora el servei actual per l’eficiència i la proximitat que ha ofert als ciutadans de la comarca. És per això que reclama que les dependències actuals es transformin en una oficina de gestió integral, com es preveu a d’altres capitals de comarca, per fomentar l’equilibri territorial. El text també defensa una administració tributària eficient, eficaç, transparent i propera que garanteixi la seguretat jurídica i doni resposta a un sistema ajust avançat, que lluiti contra el frau fiscal i garanteixi la igualtat.

Durant els propers dies, les adhesions al manifest seran obertes i, tot seguit, el text es dirigirà al departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

Compartiu-ho amb: