L’Oficina Jove del Ripollès organitza un curs per aprendre a buscar feina amb Linkedin

9 de novembre de 2016

Amb la voluntat de donar el màxim d’eines als joves de la comarca que busquen feina, l’Oficina Jove del Ripollès organitza un taller gratuït per aprendretrobar-ne a través de la xarxa social professional Linkedin. Per assistir-hi cal inscriure-s'hi a clicant aquí.

Aquesta formació està relacionada amb el programa Odisseu, que busca incentivar i facilitar el retorn als pobles d’aquells joves formats que n’han marxat per motius acadèmics. Aquest programa treballa per inserir-los laboralment i promoure entre ells el compromís social amb el territori. Odisseu inclou una eina anomenada Retorna amb què, mitjançant Linkedin, es poden registrar i posar en contacte d’una banda els joves formats de la comarca que volen tornar a treballar al nostre territori i, de l’altra, els empresaris que vulguin contractar-los.

Linkedin és una xarxa social enfocada al món laboral en la qual l’eix principal és la difusió i interacció de perfils professionals tant de persones com d’empreses. Així permet posar en contacte demandants i oferents d’ocupació i difondre informacions relacionades amb les carreres personals i empresarials. També permet interrelacionar-se per àmbits de coneixement i que els contactes es valorin entre ells les facetes professionals. El setembre passat, Linkedin ja tenia 467 milions de comptes a tot el món, 106 dels quals són actius.

La sessió  formativa sobre com buscar feina a través de Linkedin es durà a terme divendres, 11 de novembre, a les sis de la tarda, a les dependències de l’Oficina Jove del Ripollès; al carrer de les Vinyes número 6 de Ripoll, davant la Biblioteca Lambert Mata. L’impartirà un expert en xarxes socials.

Compartiu-ho amb: