L’Oficina Jove del Ripollès organitza un curs per aprendre a buscar feina amb Linkedin

Portada » Notícies » Noticies » L’Oficina Jove del Ripollès organitza un curs per aprendre a buscar feina amb Linkedin

L’Oficina Jove del Ripollès organitza un curs per aprendre a buscar feina amb Linkedin

Publicat el

Amb la voluntat de donar el màxim d’eines als joves de la comarca que busquen feina, l’Oficina Jove del Ripollès organitza un taller gratuït per aprendretrobar-ne a través de la xarxa social professional Linkedin. Per assistir-hi cal inscriure-s'hi a clicant aquí.

Aquesta formació està relacionada amb el programa Odisseu, que busca incentivar i facilitar el retorn als pobles d’aquells joves formats que n’han marxat per motius acadèmics. Aquest programa treballa per inserir-los laboralment i promoure entre ells el compromís social amb el territori. Odisseu inclou una eina anomenada Retorna amb què, mitjançant Linkedin, es poden registrar i posar en contacte d’una banda els joves formats de la comarca que volen tornar a treballar al nostre territori i, de l’altra, els empresaris que vulguin contractar-los.

Linkedin és una xarxa social enfocada al món laboral en la qual l’eix principal és la difusió i interacció de perfils professionals tant de persones com d’empreses. Així permet posar en contacte demandants i oferents d’ocupació i difondre informacions relacionades amb les carreres personals i empresarials. També permet interrelacionar-se per àmbits de coneixement i que els contactes es valorin entre ells les facetes professionals. El setembre passat, Linkedin ja tenia 467 milions de comptes a tot el món, 106 dels quals són actius.

La sessió  formativa sobre com buscar feina a través de Linkedin es durà a terme divendres, 11 de novembre, a les sis de la tarda, a les dependències de l’Oficina Jove del Ripollès; al carrer de les Vinyes número 6 de Ripoll, davant la Biblioteca Lambert Mata. L’impartirà un expert en xarxes socials.