El Consell convoca entitats i empreses per informar-les sobre el nou decret d’activitats de lleure amb menors d’edat

14 de novembre de 2016

Aquest mes ha entrat en vigor el nou decret 267/2016 que regula les activitats d’educació en el lleure en què participen menors d’edat. Aquest canvi afecta qualsevol tipus d’entitat o empresa de la comarca que organitzi activitats on participin més de quatre joves menors de divuit anys i que es desenvolupin fora de l’àmbit familiar i escolar.

És per això que l’àrea de Serveis a les persones del Consell Comarcal del Ripollès i el Consell Esportiu del Ripollès organitzen, amb el suport de la direcció general de Joventut, una xerrada informativa per difondre el contingut del nou decret i els canvis que això implica. La sessió està oberta a tots els agents implicats: joves, empreses de lleure, entitats juvenils o esportives, entre altres. La participació és oberta i gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament clicant aquí.

La xerrada informativa sobre el nou decret de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de divuit anys es durà a terme aquest dimecres, 16 de novembre, a les set del vespre, a la sala de plens del Consell Comarcal del Ripollès. Serà amb la presència de Carles Fernández, tècnic de la direcció general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, i Laura Masó, tècnica de Participació de l’Agència Catalana de Joventut.

Compartiu-ho amb: