El transport escolar es desenvolupa sense incidències al Ripollès malgrat les nevades

16 de gener de 2017

El Consell Comarcal del Ripollès segueix atentament l’evolució de la situació d’alerta per nevades que afecta els nostres municipis amb la voluntat de garantir la seguretat i el servei als usuaris del transport escolar. Pel que fa als desplaçaments d’avui dilluns, s’han desenvolupat sense incidències. Ja divendres, el govern i l’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Ripollès van activar el protocol de nevades. Ahir diumenge van valorar les previsions meteorològiques i, de la seva banda, les empreses concessionàries es van mostrar preparades i disposades a efectuar el transport a totes les línies actives, tal com s’ha acabat esdevenint.

Imatge d'aquest matí a Molló cedida per Núria Mayà.

Tot i que el servei s’ha dut a terme sense incidències, aquest matí l’Ajuntament de Planoles ha acordat suspendre les classes a l’Escola Núria Morer i Pi. Des del consistori i l’AMPA s’ha informat les famílies de la vintena d’alumnes del centre i el mateix autobús escolar ha tornat els alumnes transportats fins a les seves llars de Dòrria i Nevà.

El servei de transport escolar desplaça cada dia fins a 420 alumnes als centres escolars i consta de divuit rutes actives que transcorren per tots els municipis ripollesos. Mentre segueixi actiu el pla NeuCat, la subàrea d’Ensenyament i el govern del Consell Comarcal del Ripollès seguiran atentament l’evolució de la meteorologia de la comarca en coordinació amb les escoles, les AMPA, els ajuntaments i el Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya per continuar garantint la seguretat dels alumnes i que puguin desplaçar-se entre els centres educatius i les seves llars sense incidències.

 

A PLANOLES, CADENES

Pel que fa a l’estat de la xarxa viària, des del Servei Català de Trànsit aquest matí s’ha notificat l’obligatorietat de l’ús d’equipaments especials per circular per la carretera N260 a partir de Planoles en direcció a la Cerdanya. En aquesta via també s’hi ha prohibit la circulació als vehicles de tercera categoria. En cas d’haver de conduir, el Consell Comarcal del Ripollès recomana consultar la pàgina web d’incidències del Servei Català de Trànsit.

Compartiu-ho amb: