El Consell Comarcal del Ripollès suspèn el transport escolar davant la situació de nevades

25 de gener de 2017

El Consell Comarcal del Ripollès tanca per avui el dispositiu especial de nevades i manté SUSPÈS el transport escolar a tota la comarca ateses les previsions meteorològiques per a les properes hores amb la voluntat de garantir la seguretat de tots els alumnes. La decisió sobre l'obertura dels centres escolars correspon a cadascun dels ajuntaments i per més informació sobre cada cas, es recomana contactar amb els mateixos centres o consistoris, amb els quals s’ha coordinat tot l’operatiu.

Mantenim habilitat el telèfon d'informació pública sobre el transport escolar comarcal: 676 43 99 71. Per informació actualitzada del trànsitpodeu clicar aquí.

 
 

 
Aquesta ha estat l'evolució dels fets durant la jornada a mesura que s'han anat desenvolupant:
 
21.15 h: Els dos alumnes mollonencs del CEIP Doctor Robert de Camprodon que estaven pendents de traslladar ja són a casa.
 
21.03 h En col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i Protecció Civil, traslladem a casa els 3 alumnes de la vall del Ter del CEE Ramon Suriñach.
 
21.07 h: Els 45 alumnes del CEIP Doctor Robert de Camprodon faran nit a un hotel de Ripoll.
 
19.45 h: Després d'analitzar la situació, decidim SUSPENDRE el transport escolar de demà a tot el Ripollès.
 
19.30 h: Segueixen a la seu del Consell Comarcal del Ripollès 3 alumnes del Ramon Suriñach que no poden tornar a Sant Pau de Segúries, Llanars i Sant Joan de les Abadesses. A més d'una mare de Sant Pau i una mestra de Camprodon.
 
19.20 h: S'intensifica la nevada a Ripoll. Seguim amb el dispositiu especial de nevades del Consell Comarcal del Ripollès. Es complica la circulació viària a tota la comarca. Demanem molta precaució.
 
19.00 h: Per informació detallada sobre la situació del transport escolar al #Ripollès hem habilitat el telèfon 676 43 99 71.
 
18.21 h: Transport escolar: queden per dur 2 alumnes de Molló des de Camprodon i 4 des de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries i Llanars.
 
18.05 h: Recomanem als pares de Camprodon que no es desplacin fins a Ripoll a buscar els fills. Estan en perfectes condicions al Consell.
 
17:21 h: Transport escolar: queden per dur 2 alumnes de Molló des de Camprodon i 4 des de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries i Llanars.
 
17.53 h: Tots els alumnes de primària de Campelles usuaris del transport escolar ja són a casa.
 
17.44 h: Tots els alumnes de primària de Pardines i Queralbs ja han arribat a casa amb els 4×4 que hem habilitat. Queda un segon viatge a Gombrèn.
 
17.27 h: Acollim a la sala de plens i donem berenar uns 50 escolars de Camprodon que tornen d'una excursió a Barcelona i no poden arribar a casa.
 
17:06 h: Activem transport escolar amb vehicles 4×4 per als alumnes de Gombrèn, Pardines i Campelles.
 
16:53 h: Informem els pares de Gombrèn que els alumnes arribaran amb retard a casa per la situació viària.
 
16.43 h: Els alumnes de Molló, Setcases i Salarsa, al CEIP Doctor Robert de Camprodon fins que les carreteres estiguin en condicions.
 
16.34 h: Incidències trànsit Ripollès: C-38 tallada entre Sant Joan de les Abadesses i Molló. Cadenes N-260 entre Ripoll i la Vall de Bianya i entre Planoles i Alp. Més informació: http://cit.transit.gencat.cat/cit/AppJava/views/incidents.xhtml
 
16.12 h: Tots els alumnes de secundària del Ripollès han pogut tornar a casa, acabades les classes.
 
15:24 h: Se suspenen les classes a Camprodon. Activem el transport escolar per retornar els alumnes als seus pobles.
 
14:24 h: De moment, el servei de transport escolar del Ripollès es manté sense alteracions i no es preveu suspendre l'activitat lectiva.
Compartiu-ho amb: